Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper 

Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter. 

Du får: 

  • en intensivt återfuktande mask med anti aging-egenskaper 
  • en produkt som ger lyster och förbättrar din hudton 
  • mängder av hudvårdande ingredienser
  • en ansiktsmask för alla hudtyper som är enkel att använda
  • tilldelades bedömningen EXCELLENT i dermatologiska tester utförda av Dermatest®.

Min personliga favorit 

Föreställ dig att du rengör ansiktet ordentligt och sedan sätter på dig en härligt svalkande ansiktsmask, kryper upp i soffan eller kanska lägger dig i badet och kopplar av medan ditt ansikte får massa härlig återfuktning. Det glow man får efter användning och hur fantastiskt huden känns är ren lyx, enligt min mening! 

Månadens erbjudande!

Varje månad highlightar jag en produkt lite extra och i maj har turen kommit till vår Aloe Bio-cellulose mask. En perfekt produkt för alla och en väldigt uppskattad gåva när du går bort. 

Under juni månad får du en smoothing exfoliator på köpet när du köper ett 5-pack med Aloe Bio-cellulose mask. 

Välkommen med din beställning! 

Är du med i min Facebook-grupp Cheries Butik? Om inte, går med [här], där delas tips, nyheter och mer information om produkterna.  

Fantastiska ingredienser

Masken är mättad med ett serum som innehåller en hög halt av vår finaste Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns välkända ingredienser som fuktighetsbevarande natriumhyaluronat och skyddande glycerin. Men också nya, spännande bekantskaper som hudvårdande hästkastanjextrakt, koffein och zinkglukonat och uppstramande extrakt av grönt te, en antioxidant som vårdar, stärker och skyddar din hud.

Hur du använder produkten: 

1. Öppna påsen och veckla ut masken.
2. Masken skyddas av ett vävt tyg på var sida. Dra av ett av lagren och kasta det, eller använd det senare för att dra på armar, ben osv för att använda så mycket som möjligt av produkten.
3. Placera masken på ansiktet. Tryck försiktigt mot masken för att se till att den fäster ordentligt.
4. Dra av det andra lagret vävt tyg och kasta det.
5. Ta av och kasta masken efter cirka 20 minuter. Du behöver inte skölja ansiktet. Massera in resterna av produkten i ansiktet och på halsen för att få en ungdomlig lyster.
Förvara på en sval, torr plats utan direkt solljus. Eftersom produkten innehåller naturliga ingredienser kan färgen variera. Använd produkten omedelbart efter att du har öppnat den.